Sluiting bakkerij per 1 april 2023

Na 90 jaar zijn we helaas genoodzaakt de deuren van onze bakkerij voorgoed te sluiten.

Dit zal gaan plaatsvinden in het voorjaar per 1 april 2023.

Met veel pijn in ons hart, en tevens met trots, nemen we dan afscheid van ons familiebedrijf. Ondanks meerdere inspanningen kunnen we de extreem hoge energiekosten en grondstofprijzen niet trotseren.

Omdat we onze klanten en medewerkers niet per direct in de kou willen laten staan, blijven onze lichten en ovens nog branden.

We zullen ons met uiterste zorg en passie blijven inzetten en hopen van harte onze klanten te blijven verwelkomen tot die tijd.

Warme bakkersgroet,

Team Bakkerij Dreessen

Ivo en Susan

assortiment

taart Mart web

Als u op zoek bent naar een heerlijke ambachtelijke taart voor een speciale gelegenheid zoals verjaardag, geboorte, bruiloft, jubileum of communie of gewoon om iets anders te vieren hebt dan bent u zeer zeker bij ons aan het juiste adres.

taart 5 groen web   taart 12  taart 15 web

De taarten zijn opgebouwd uit een dun plakje hardewener, slagroom/bavaroise vulling en plakjes biscuit. Ze kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Bijv. met een een laag chocolade puur/wit, met marsepein of fondant in verschillende kleuren, met luxe vers fruit, kinderversiering, Disney figuren, of met een foto  van eetpapier.

Bewaartip: Als u taarten langer wilt bewaren (2-3 dagen) bewaar ze dan in de koelkast (temp. max 7 graden)

taart 16 web      

Ook onze christoffel- en nougatinetaart zijn een echte aanrader. Deze taart is opgebouwd uit schuimplakken en chocolade/nougatine room.

Bewaartip:  in de diepvries en enkele uren voor gebruik in de koelkast bewaren (temp. max 7 graden)