Sluiting bakkerij per 1 april 2023

Na 90 jaar zijn we helaas genoodzaakt de deuren van onze bakkerij voorgoed te sluiten.

Dit zal gaan plaatsvinden in het voorjaar per 1 april 2023.

Met veel pijn in ons hart, en tevens met trots, nemen we dan afscheid van ons familiebedrijf. Ondanks meerdere inspanningen kunnen we de extreem hoge energiekosten en grondstofprijzen niet trotseren.

Omdat we onze klanten en medewerkers niet per direct in de kou willen laten staan, blijven onze lichten en ovens nog branden.

We zullen ons met uiterste zorg en passie blijven inzetten en hopen van harte onze klanten te blijven verwelkomen tot die tijd.

Warme bakkersgroet,

Team Bakkerij Dreessen

Ivo en Susan

assortiment

vlaai 3 web

Onze ambachtelijke luxe vlaaien bestaan uit verschillende soorten bodems zoals gistdeeg, hardewenerdeeg, korstdeeg of biscuitdeeg. Ze zijn rijkelijk gevuld met diversen soorten fruit en diversen soorten bavaroises zoals, chocolade-, hazelnoot-, cappucino-, mango/abrikozen, amarena/kersen, aardbeien-, cremebrullee-, limoncello-, champagnebavaroise en slagroom. De afwerking varieert in chocoladesnippers melk of wit, schuimpjes, schuimbrokken of gesuikerde amandelschaafsel.

vlaai 4 web

Onze smeuïge rijstevlaai met slagroom/chocoladesnippers of met kersen/slagroom en Bienenstich slagroom/bavaroise/fruit zijn ook een echte aanrader!

Bewaartip: Als u luxe vlaaien langer wilt bewaren (2-3 dagen) bewaar ze dan in de koelkast (temp. max 7 graden)