Sluiting bakkerij per 1 april 2023

Na 90 jaar zijn we helaas genoodzaakt de deuren van onze bakkerij voorgoed te sluiten.

Dit zal gaan plaatsvinden in het voorjaar per 1 april 2023.

Met veel pijn in ons hart, en tevens met trots, nemen we dan afscheid van ons familiebedrijf. Ondanks meerdere inspanningen kunnen we de extreem hoge energiekosten en grondstofprijzen niet trotseren.

Omdat we onze klanten en medewerkers niet per direct in de kou willen laten staan, blijven onze lichten en ovens nog branden.

We zullen ons met uiterste zorg en passie blijven inzetten en hopen van harte onze klanten te blijven verwelkomen tot die tijd.

Warme bakkersgroet,

Team Bakkerij Dreessen

Ivo en Susan

assortiment

Naast ons eigen brood en banket bieden wij u in onze winkel diversen streekproducten aan uit Limburg.

 • Ambachtelijke bonbons, chocolade (Callebaut) en zoetwaren van Olivers te Meerssen. Ons assortiment en kadoverpakking is afgestemd op elk seizoen en op de feestdagen.
 • Private label koffie, vers van de ambachtelijke koffiebranderij “beans coffee” te Ittervoort. De koffie is verkrijgbaar in de smaken:
  -Italian Espresso; dit is een volle, krachtige espresso met het bekende Italiaanse temperament. Fijne chocoladetonen mengen zich met een  langdurige zachte fruitige frisheid.
  -Milano Espresso; dit is een heerlijke espresso op Milanese wijze gebrand. Vol, krachtig en met een onovertroffen aroma.

  choco deco web
 • Dressings, tapenades, pesto en kaasdips van Smaak Geheimen. Gemaakt met alleen natuurlijke ingrediënten en glutenvrij. Zie voor heerlijke recepten:
 • Eigen gemaakte jams in verschillende smaken en puur appelsap van fruitbedrijf Grooten te Eys.

  jam

KADOTIP:

Wij maken mooie geschenkmanden hartig/zoet met ambachtelijke bakkers- en streekproducten naar wens. Ook voor een sfeervol verpakt bonbondoosje gevuld met luxe bonbons met u bij ons aan het juiste adres!