Sluiting bakkerij per 1 april 2023

Na 90 jaar zijn we helaas genoodzaakt de deuren van onze bakkerij voorgoed te sluiten.

Dit zal gaan plaatsvinden in het voorjaar per 1 april 2023.

Met veel pijn in ons hart, en tevens met trots, nemen we dan afscheid van ons familiebedrijf. Ondanks meerdere inspanningen kunnen we de extreem hoge energiekosten en grondstofprijzen niet trotseren.

Omdat we onze klanten en medewerkers niet per direct in de kou willen laten staan, blijven onze lichten en ovens nog branden.

We zullen ons met uiterste zorg en passie blijven inzetten en hopen van harte onze klanten te blijven verwelkomen tot die tijd.

Warme bakkersgroet,

Team Bakkerij Dreessen

Ivo en Susan

assortiment

rijstvlaai web

Onze Limburgse-Bocholtzer vlaaien worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt,

iedere vlaai is hierdoor uniek! De vlaaien worden gevuld met vruchten, pudding of rijst. Afgewerkt met latjes, kruimels of een deksel van deeg bestrooid met (poeder)suiker.

linzen web

Typische streekvlaai is de linzenvlaai,   

een vlaai gemaakt van zanddeeg gevuld met abrikozen-/zwarte pruimenmoes, kersen of kruisbessen afgewerkt met brede latjes, suiker en amandelschaafsel.

Bewaartip: Vlaaien dienen op een koele plek bewaard te blijven, maar liever niet in de koelkast. Hierin wordt de vlaai droog en te koud om te eten. Een kelder of een koele, niet verwarmde ruimte is beter. Tijdens het eten dient de vlaai op kamertemperatuur te zijn. Echte Limburgse vlaai eet je zonder vorkje zo uit de hand.

Eet smakelijk!