oude voorgevel web

Brood en banketbakkerij Ivo Dreessen bestaat al sinds 1933 als familiebedrijf destijds gestart door grootouders Jo en Ciska Prevoo. Zij runden een kruidenierswinkel met bakkerij. Met kermis en feestdagen brachten klanten hun eigen fruit en zelfs eigengemaakte vlaaien naar de bakkerij om ze daar te laten bakken in de oven met steenkolen. In die tijd werd er aan huis bezorgd met paard en kar. Later kwam hiervoor hun eerste auto in de plaats.

vroeger web   nostalgie web

 

In 1968 namen ouders Jos en Annie Dreessen-Prevoo de zaak over. Na enkele jaren namen zij de overstap van kruidenierswinkel/bakkerij naar volledige brood- en banketbakkerij en werd de winkel geheel nieuw verbouwd, welke tot heden in dezelfde authentieke staat is. 

Team nostalgie web

In 1994 werd de bakkerij grondig verbouwd  nadat zoon Ivo liet weten de bakkerij te willen gaan overnemen. In 2001 is de derde generatie Ivo en Susan Dreessen van start gegaan met het runnen van het  bedrijf……ook zij hebben net als hun ouders kwaliteit, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Samen met hun team maken zij elke dag ambachtelijke verse vlaaien, brood en banket rechtstreeks uit eigen bakkerij gelegen direct achter de winkel. 

PROEF EN BELEEF HET ECHTE AMBACHT !