Sluiting bakkerij per 1 april 2023

Na 90 jaar zijn we helaas genoodzaakt de deuren van onze bakkerij voorgoed te sluiten.

Dit zal gaan plaatsvinden in het voorjaar per 1 april 2023.

Met veel pijn in ons hart, en tevens met trots, nemen we dan afscheid van ons familiebedrijf. Ondanks meerdere inspanningen kunnen we de extreem hoge energiekosten en grondstofprijzen niet trotseren.

Omdat we onze klanten en medewerkers niet per direct in de kou willen laten staan, blijven onze lichten en ovens nog branden.

We zullen ons met uiterste zorg en passie blijven inzetten en hopen van harte onze klanten te blijven verwelkomen tot die tijd.

Warme bakkersgroet,

Team Bakkerij Dreessen

Ivo en Susan

Team nostalgie web

Sinds 2001 hebben wij (ivo en susan) beide geboren en getogen in Bocholtz de bakkerij overgenomen van ouders Dreessen-Prevoo.  Een eenmanszaak, de meeste verkoop van ons  brood en banket uit eigen bakkerij gaat direct over de toonbank. Ook bezorgen wij huis aan huis, aan scholen, bedrijven, horeca en zorginstellingen. Onze bakkerij met winkel ligt in het centrum van Bocholtz, een gezellig dorp in het heuvelland van Limburg. Regelmatig worden er nieuwe producten geïntroduceerd om variatie in ons assortiment te houden. Ook worden onze producten maandelijks gekeurd door het Nederlands Bakkerij Centrum te Wageningen, om zo steeds de optimale kwaliteit te behouden.

PROEF EN BELEEF HET ECHTE AMBACHT